Muhoksen Villan toimitusehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia ja Matkahuoltoa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen noudettavissa.

Pyrimme lähettämään toimituksemme aina mahdollisimman nopeasti.

Muhoksen Villa ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Tuotteiden hinnat voimassa ainoastaan verkkokaupassa.

 

Maksutapa

Asiakas maksaa tilauksen ennakkolaskulla tai noutaessaan sen Postista tai Matkahuollon toimipisteestä (posti/rahtiennakko).

 

Palautukset

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusaika, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla alkuperäispakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta.

Ilmoitathan palautuksesta aina Muhoksen Villaan sähköpostitse: jyri.vesikukka@muhoksenvilla.fi. Tuotteen mukana tulee olla maksukuitti (tai kopio siitä), yhteystiedot ja tilinumero, johon voimme palauttaa kauppahinnan.

Muhoksen Villa ei lunasta postiennakkolähetyksiä.

 

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomeen. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä esim. palautelomakkeen kautta. Ulkomaille toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan. Tämän lisäksi lisäämme kaikkiin ulkomaille tehtäviin toimituksiin 10,00 euron laskutuslisän.

Pin It on Pinterest

Jaa somessa: